Les meves postres preferides: Crema de llimona

La crema de llimona és molt suau i refrescant, ideal per a la calor. Però a més a més de ser unes postres delicioses, la crema de llimona té interessants propietats per a la salut:

  • és alcalinitzant
  • 
és relaxant, tan física com emocionalment
  • descarrega i destensa el fetge
  • 
ajuda a relaxar la mandíbula, quan hi ha tendència a tensar-la
©Manel Úbeda
©Manel Úbeda

Ingredients

  • 1/2 l de suc de poma de bona qualitat
  • 1/2 l de llet de cereals, preferiblement d’arròs
  • 
1 cullerada rasa de flocs d’agar-agar o mitja si l’agar és en pols
  • 
1 cullerada de kuzu
  • 
2 llimones grans
  • 
4 cullerades de xarop d’arròs
  • Un pols de cúrcuma (opcional)

Preparació

Barregem el suc de poma, la llet de cereals, l’agar i la pell de les llimones (només la part groga, la pell blanca de la llimona és amarga i ens espatllaria el plat), ho escalfem fins que l’agar quedi desfet completament en el líquid.
A part, desfem el kuzu en un got de suc de poma i l’incorporem a la crema. Ho portem fins a ebullició.
Finalment incorporem el suc de les dues llimones, el xarop i la cúrcuma i o repartim en copes o motlles individuals.

Bon profit!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s