Compota de poma per al fred

L’estiu s’està allargant i sembla que triga d’arribar la tardor a casa nostra. 

Us proposo una recepta ideal per al temps que s’acosta, fàcil i deliciosa. Pot ser un berenar, unes postres o un caprici entre hores: La compota de poma



És una fórmula ideal per a menjar fruita natural els mesos més freds de l’any. Les fruites crues tendeixen a refredar el cos i són menys digestives. Aquesta compota és molt fàcil de digerir, el gingebre i la canyella li donen un gust peculiar que a més a més ens dona escalfor i ens aporta antioxidants.

Podem prendre la compota a temperatura ambient o tèbia

.

© Manel Úbeda
© Manel Úbeda

Ingredients:

  • 
6 pomes
  • un pols de sal
  • un trosset de gingebre
  • 
una branca canyella
  • 
1/2 got d’aigua

Pelem i tallem les pomes a daus no massa petits.

Les posem en un cassó amb la sal, la canyella, el gingebre pelat i l’aigua.
 Ho escalfem fins que bulli. Abaixem el foc i ho coem tapat a foc molt lent durant 20 minuts aproximadament.

Bon profit!

4 respostes a “Compota de poma per al fred

    1. Hola Xavi:

      Si, la compota es pot aromatitzar amb llimona també, queda deliciosa, el gust del gingebre i la canyella però, li donen un toc càlid més adient per a la tardor.

      Pel que fa a la sal, aqui la fem servir per a potenciar el gust i la dolçor de la poma, fes la proba, ja veuràs com notaràs la diferéncia!.

      Salut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s