Torró de xocolata i fruits secs

Les festes de Nadal és època d’excessos de tota mena, especialment d’excessos alimentaris. Us presentem un torró deliciós, equilibrat i sense sucre blanc, perquè el Nadal no sigui una excusa per a deixar de cuidar-nos.

© Manel Úbeda
© Manel Úbeda

Ingredients:

  • 1 Tassa de cereal inflat
  • 1 Tassa de sèsam torrat
  • 1 Tassa de nous
  • 7 cullerades de melassa d’arròs
  • 2 cullerades de cacau amarg
  • 1 cullerada de crema d’ametlla
  • ½ Tassa de coco ratllat
  • Preparació:

Moldre el sèsam i picar les nous lleugerament

Barregem el sèsam, les nous, el coco ratllat i el cereal inflat.

Escalfem la melassa en una paella i la deixem bullir uns segons. Tot seguit afegim la crema d’ametlla i remenem bé.

Finalment, fora del foc, afegim la resta d’ingredients i ho integrem bé.
Posem la barreja dins d’un motlle rectangular, i la compactem bé, picant i pressionant fins que la superfície quedi llisa i el bloc de torró tingui un gruix homogeni.

Deixem refredar unes hores.

Tallem de la manera tradicional

Bon Profit!

Una resposta a “Torró de xocolata i fruits secs

Deixa un comentari