Lifting sense cirurgia. Cuidem la pell amb Medicina Xinesa

De totes les eines que ens ofereix la Medicina Xinesa per cuidar la salut de la nostra pell (Dietoteràpia, Tractament amb plantes medicinals, Massatge facial i GuaSha…) el Lifting Natural amb acupuntura és un dels més potents i amb una evident efectivitat tant per retornar a la pell un aspecte jove i saludable com per a retardar-ne l’envelliment.

Us explico com…

Com la Medicina Xinesa m’ajuda a tenir cura de la meva pell?

La visió holística de la salut que ens ensenya la Medicina Xinesa, connecta la bellesa de la pell amb el benestar intern, la salut del nostre cos i de la nostra ment.
Per això l’acupuntura pot ser una teràpia molt valuosa per mantenir la nostra pell amb un aspecte saludable i juvenil.

Com funciona el Lífting Natural amb Agulles.

Es basa en un principi fonamental de l’acupuntura, les agulles atrauen sang i energia a la zona on s’apliquen. Aquest estímul incrementa la microcirculació i la nutrició a la zona, les cèl·lules estan més nodrides, s’activa la producció d’elastina i col·lagen.
El tractament retorna a la pell el seu color i lluminositat natural, millora el to i la fortalesa dels músculs facials, reomple les arrugues i millora la flaccidesa.

liftinglamarieta2

Tractament a La Marieta (Verdi, 75, 08012 Barcelona). Amb Mar Cochs

Quin resultat puc esperar d’aquest tractament?

El resultat depèn de l’edat i de l’estat de la pell: com més aviat es comença, més conservada està la pell i millors són els resultats tant a curt com a llarg termini, és a dir, més es retarda l’envelliment de la pell.
Aquest tractament és una gran alternativa al lífting amb cirurgia, és molt menys dràstic, indolor, no deixa marques ni requereix cap temps de cicatrització. Els resultats del Lífting amb Acupuntura són menys espectaculars però molt més naturals, progressius i duradors.

Les agulles. Acupuntura no és igual a dolor.

L’acupuntura facial s’aplica amb un tipus d’agulla molt fina que gairebé no produeix molèstia, tot i que en algunes zones de la cara i depenent de la nostra sensibilitat es pot notar una mica la punxada. Per fer la puntura fem servir un aplicador que permet una punció ràpida i higiènica. A més a més, l’efecte sedant que es produeix en estimular certs punts d’acupuntura que hi ha a la cara, fa que l’experiència d’una sessió de Lífting amb Acupuntura sigui agradable ( i relaxant, no ho posaria) i això repercuteix en el bon aspecte de la pell.
manopuntura-coreana-doble

L’efecte de l’electroacupuntura.

Per obtenir millors resultats en el tractament apliquem una lleugera estimulació amb electroacupuntura, així potenciem l’efecte estimulant de l’agulla i generem petites contraccions musculars que reafirmen la musculatura i ajuden a definir l’oval de la cara de manera natural.

Quan és el millor moment per començar?

El Lífting Natural amb Acupuntura és molt més efectiu si comencem quan apareixen els primers signes de desgast en la pell del rostre com són les arrugues incipients o els primers signes de flaccidesa a la pell.
No creiem en els estereotips, cada organisme i cada pell és diferent, i té les seves necessitats particulars. Per exemple una pell de 25 anys pot estar desvitalitzada o es pot començar a notar certa flaccidesa als 35 anys perquè el sistema digestiu s’ha debilitat, l’excés del sol, l’estrès i una mala dieta, són agents que poden afectar la nostra salut i això es veurà reflectit en la nostra pell.

Quantes sessions he de fer per veure resultats?

Des de la primera sessió s’aprecia la pell més lluminosa i relaxada. Calen de 6 sessions per tal de començar a veure un efecte de Lífting: atenuació de les arrugues i una millora del to muscular.
Per a les arrugues incipients i una flaccidesa moderada recomanem 12-14 sessions, una per setmana. Per a pells més castigades i desvitalitzades caldran més sessions per aconseguir atenuar i reafirmar. Recordem que cada persona és diferent.
Un cop acabat el tractament s’han de fer sessions de manteniment d’una vegada al mes, per tal de mantenir l’efecte que hem aconseguit.

Les sinergies amb l’acupuntura.

Ja hem comentat que treballem sobre punts d’acupuntura i això genera efectes beneficiosos més enllà de l’objectiu sobre la pell del rostre. Els efectes més remarcables i positius són: Millora de la vista cansada i petits graus de glaucoma, elimina les obstruccions dels sinus i tracta la rinitis, les persones amb bruxisme i tensions en l’articulació temporomandibular es beneficiaran de l’efecte relaxant d’aquesta tècnica, també pot arribar a resultar un bon tractament per la depressió i l’insomni perquè treballem alguns punts que tracten aquestes afeccions.(no ho posaria)

El Lífting amb Acupuntura té efectes secundaris?

Els efectes secundaris són poc freqüents, i similars als que poden aparèixer en una sessió d’acupuntura.
El més habitual és que apareguin petits punts vermells o zones envermellides a causa de la reactivitat dels punts i a l’aportació de sang extra a la zona, aquest efecte desapareix al cap de poques hores del tractament.
Un efecte secundari menys freqüent és l’aparició d’algun petit hematoma, per la lesió d’algun capil·lar. És un efecte poc freqüent, que apenes és visible i que desapareix en pocs dies.

Per a més informació visiteu la web de La Marieta, on trobareu aquesta i d’altres propostes per a cuidar la salut naturalment

liftinglamarieta
Tractament a La Marieta (Verdi, 75, 08012 Barcelona). Amb Mar Cochs

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s